CCBLOG

wat doe je als je zusje niet luistert

Oke ja laten we het hebben over zussen.

Ik denk dat iedereen dat zusje heeft die altijd stoer doet en commebtaar geeft terwijl zij al die dingen zelf niet kan, en ja hoor ik heb zo een zusje.

STORYTIIME,

Mijn zusje en  ik verschillen maar 1 jaar maar ze denkt dat ze ouder is omdat iedereen ons vergist met onze leeftijd ik ben 17 en zij is 16 thankyou very much.

maarja gister hadden we dus een barstende ruzie en toen bedacht ik een paar tips die je als zus kunt gebruiken als je zusje niet luistert

TIPS: 

1. Zorg ervoor dat je sterk in je schoenen staat.

Het is belangerijk dat je sterk in je schoennen staat op het moment dat ze een grote mond heeft moet je sterk in je schoennen staan en niet in zaken als een klein kind

2. Laat zien wie de baas is,

Zusjes nemen je nooit serieus omdat je ook zelf jong bent en omdat ze denken dat jij de oudere zus bent gaan ze je niet serieus nemen omdat jij als zus mischien heel lief en leuk met hun kan lachen.

3. Heb zelf vertrouwen,

Zoals eerst je moet sterk in je schoennen staan maar ook zelf vertrouwen hebben want als ze een grote mond hebben moet je ze gelijk wijzen wie ouder is en ervoor zorgen dat ze zich gedeist houden.

4. Ga naar je moeder,

9 van de 10 keer kan je moeder een discussie oplossen maar ze mag ook geen kanten kiezen zorg er dan voor dat ze jullie 2 bij elkaar roept om het uit te praten.

Maar einde van de dag discussie of niet het is en blijft je zusje en hoe erg het ook mag zijn je zal van der moeten blijven houden.